قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۲۴ - ۱۹:۲۴
در سومین روز هتک حرمت قبله اول مسلمانان

حماس: اهانت به مسجدالاقصی «اعلام جنگ» است

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به ادامه تعرضات علیه مسجدالاقصی در سومین روز متوالی، اعلام کرد: این اقدام صهیونیست‌ها به مثابه اعلام جنگ است.

حماس: اهانت به مسجدالاقصی «اعلام جنگ» است

به گزارش سراج24،جنبش حماس امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد افزایش هتک‌حرمت‌ها به مسجدالاقصی به مثابه اعلام جنگ دیگری توسط رژیم صهیونیستی است.

بر اساس گزارش وبگاه خبری «الکوفیه پرس»، حماس در ادامه از جامعه بین‌الملل خواست برای توقف جنایات اسرائیلی قبل از انفجار کامل اوضاع اقدام کند.

«سامی ابوزهری» سخنگوی حماس گفت: ملت فلسطین اجازه نمی‌دهد این توطئه اسرائیلی ادامه پیدا کند.

جهاد اسلامی: معادلات تغییر می‌کند

«محمد الهندی» از رهبران ارشد جنبش فلسطینی جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد: در صورت ادامه حملات به مسجدالاقصی تمام معادلات کنونی تغییر خواهد کرد.

صهیونیست‌ها به بهانه سال نو میلادی سه روز است که حملات گسترده‌ای علیه مسجدالاقصی به راه انداخته‌اند و علاوه بر بازداشت و زخمی شدن چندین فلسطینی، خسارت‌های زیادی به این مسجد وارد شده است.

هدف هم تقسیم زمانی مسجدالاقصی میان مسلمانان و صهیونیست ها اعلام شده است.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••